Diensten

DIENSTEN

Wij zijn een zelfstandig opererend administratiekantoor dat zich richt op het Midden- en Kleinbedrijf.

In onze dienstverlening hechten wij, naast een professionele houding, veel waarde aan persoonlijk contact met onze cliënten. Hierdoor kan onze dienstverlening efficiënt en effectief worden uitgevoerd en tegen zeer concurrerende tarieven.


Onze dienstverlening omvat het inrichten en voeren van de administratie tot en met het opstellen van de jaarrekening naar voorgeschreven wettelijk model. Daarnaast verzorgen wij de fiscale aangiften voor zowel de ondernemer als voor de particulier. Tevens ondersteunen wij ervaren en startende ondernemers met financieel, fiscaal en juridisch advies. Wij zijn u graag van dienst.

Administratieve dienstverlening

Wij verzorgen de totale administratie voor uw onderneming en houden de financiële situatie van uw onderneming inzichtelijk. Wij analyseren de gemaakte kosten, verzorgen de belastingaangiften en vragen eventuele subsidies aan. De door u aangeleverde administratie wordt volledig nagelopen. Voor de jaarlijkse afsluiting van uw financiële administratie, stellen wij een jaarrekening op. Zo weet u waar u met uw onderneming staat en kunt u met een goed gevoel aan een nieuw ondernemend jaar beginnen.


Fiscale  dienstverlening

Belastingzaken regelen kan stressvol zijn. Helaas ontkomt u hier niet aan. Uw administratie op de juiste manier vastleggen, neemt veel tijd in beslag. Tijd die u liever aan het echte werk wilt besteden.Wij van Move Finance begrijpen dat als geen ander. Met onze persoonlijke aanpak en heldere adviezen, heeft u straks weer zicht op de zaak. Uw zaak, om precies te zijn.


MOVE FINANCE

Raadhuisstraat 1a

1687 AH Wognum

Tel: 085 - 303 82 18

CONTACT

indien wij telefonisch even niet bereikbaar zijn, dan kunt u uw gegevens invoeren op de  contactpagina op deze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.